ASOCIATIA SUPORT MASTOCITOZA ROMANIA va asigura intregul suport legal parintilor copiilor cu mastocitoza privind scutirea de la vaccinare, intrucat boala poate constitui contraindicatie de la vaccinare, vaccinurile, in cazul copiilor cu mastocitoza, putand declansa socul anafilactic sau inrautati boala.

In baza art 7, alin (3) al proiectului de lege, unde se prevede scutirea de la vaccinare cu avizul GATCAV, Asociatia Suport Mastocitoza Romania va acorda asistenta gratuita si elibera documente recunoscute international tuturor parintilor copiilor cu mastocitoza care solicita scutirea de la vaccinare, in speta Carnetul international de mastocitoza, protocoalele de urgenta si Ghidul international. Asociatia Suport Mastocitoza Romania este singura autorizata din Romania pentru copyrightul si distribuirea acestor documente.
ASMR recunoaste efectul benefic al vaccinarii si sprijina vaccinarea tuturor copiilor insa, in cazul copiilor cu anumite forme de mastocitoza,vaccinarea este contraindicata.
Rugam sa fim contactati la nike974@gmail.com , www.mastocitoza.com sau pe pagina de Facebook: Asociatia Suport Mastocitoza Romania, in vederea acordarii suportului necesar constituirii dosarelor de scutire de la vacinare.

Un gând despre „Scutire de la vaccinarea obligatorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s