DONAȚIE ASOCIAȚIA SUPORT MASTOCITOZĂ ROMÂNIA: 7500 cps cromoglicat, 150 cutii cu crema cu cromoglicat, PROTOCOLUL DE URGENȚĂ ÎN MASTOCITOZĂ și Broșurile informaționale internaționale despre mastocitoză.

Începând de astăzi Asociația Suport Mastocitoză România distribuie gratuit Protocolul de Urgență în mastocitoză, Broșura de informații pentru pacient și Broșura hematologică, documente internaționale recunoscute ca documente-ghid oriunde în lume și pentru care am obținut dreptul de copyrigth de la The Mastocytosis Society.

Sunt documente pe care bolnavul trebuie să le poarte asupra sa și care trebuie să fie în orice  UPU?SMURD/Ambulanța.
De asemenea, vom distribui 7500 capsule de cromoglicat de sodiu pacienților și 150 de cutii de cremă cu cromoglicat pur.
Sunt partea vitală a tratamentului pacientului cu mastocitoză. În acest fel, totalul donațiilor Asociației Suport Mastocitoză România este de 23000 de euro în cromoglicat de sodiu și de 250 de cutii de cremă cuc romoglicat pur, cremă a cărei producție, Asociația Suport Mastocitoză România a repornit-o în țara noastră după 22 de ani.

Vă invităm să împărtășim experiențele noastre în grupul FB Mastocitoză Cromoglicat, pe pagina noastră https://www.facebook.com/Asociatia-Suport-Mastocitoza-Romania-273614646311536/?fref=ts și pe site-ul www.mastocitoza.com

Asociația Suport Mastocitoză România, membra a EURORDIS și a The Mastocytosis Society, moderator european al forumului de mastocitoză EURORDIS și a focusat permanent activitățile și eforturile în vederea asigurării tratamentului vital cu cromoglicat de sodiu pentru toți bolnavii de mastocitoză din România, donând medicamente în valoare de peste 20000 de euro și readucând, după 20 de ani, cromoglicatul de sodiu în România, prin obținerea unei Autorizații de Nevoi Speciale.

De asemenea, a reușit repornirea producției de cremă cu cromoglicat pur în România, dupa 22 de ani de absență, prima donație de 100 de cutii fiind deja distribuită.

Asociația Suport Mastocitoză România a obținut drept de copyright pentru carnetele de mastocitoză, traduse în șapte limbi străine, carnete pe care le a distribuit tuturor bolnavilor de mastocitoză și care constituie document juridic justificativ pentru evitarea vaccinării, în cazul copiilor. Tot din grija pentru bolnavi, ASMR a distribuit brățări medicale ce au inscripționate interdicțiile medicamentoase pe interior.

DONAȚI  pentru a ne putea continua proiectele, pentru a-i ajuta pe cei cu mastocitoză în contul RO72RNCB0300151906140001.

Va mulțumim!

Comunicatul postat pe AGERPRES:

https://www.agerpres.ro/ots/2017/06/12/comunicat-de-presa-asociatia-suport-mastocitoza-romania-15-20-57

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s