RRR 6H – Redis Record Run 6 H – o cursa fenomenala in care competitorii au alergat continuu 6 ore a constituit inceputul unui parteneriat de durata intre Costin Mircea,multiplu finisher la maratoane si Asociatia Suport Mastocitoza Romania, in scopul strangerii de fonduri pentru ASMR, Costin Mircea devenind oficial fundraiser pentru asociatie.
Costin Mircea a alergat la concursul RRR 6H, reusind in 6 ore sa parcurga o distanta de 61km si 366m. Competitia s-a desfasurat pe Stadionul Dinamo pe pista de atletism. Toti acesti km au insemnat 153 ture si inca 166m. Un fundraiser este o persoana careia ii pasa de problemele comunitatii in care traieste si nu asteapta ca rezolvarea acestora sa vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege sa se implice si sa contribuie la schimbarea in bine pe care si-o doreste în comunitate prin fundrising voluntar. Pe scurt, susții voluntar o organizatie nonprofit activand prietenii, colegii, cunoscutii, pe cei din mediul tau social sa contribuie alaturi de tine, prin donatii la realizarea proiectelor in care tu crezi.
Asociatia Suport Mastocitoza din Romania, fondata de Nicoleta Vaia, sustine cauza unor persoane deosebite care au nevoie de o atentie speciala din partea Statului Roman. Ei sunt dependenti de un medicament vital (cromoglicat de sodium) si din pacate acesta nu se afla pe lista medicamentelor gratuite.
De aceea, activitatea de fundraiser pe care Costin Mircea a inceput-o astazi, va urmari strangerea de fonduri pentru cumpararea acestui medicament vital.
Multumim Costin Mircea pentru ajutorul acordat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s