MAT PE NIMENI cu privire la acest aspect. Ministerul Muncii le-a mai trimis de încă două ori, inutil, întrucât refuzul de a le aviza este descalificant.

Cei cu mastocitoză nu au acces la cromoglicatul de sodiu, un medicament care costa 50000 de euro/an pentru toţi, dar primesc citostatice de 1,4 milioane de euro. La negocieri sunt chemaţi impostori care susţin ANS ul, adică accesul cu bani la tratament. În presă se solicită opinia unei asociaţii de pacienţi abonate la TV, fără declaraţii fiscale de 9 ani, care efectiv a făcut rău bolnavilor, dar cu un individ care ştie să spună ce comandă sistemul, sistem care îi apără ilegalităţile de a fi in consiliile de etică,deşi nu îndeplineşte criteriile fiscale şi cele juridice.

Fără medicamente, fără analize gratuite, fără criterii de încadrare în grad de handicap, bolnavii de mastocitoză sunt ţinuţi în viaţa de Asociaţia Suport Mastocitoză România de ani de zile.VREM DEMNITATE, NU CERŞIM LA TV, AVEM DREPTUL LA VIAŢĂ!

Articolul il gasiti aici:

https://www.agerpres.ro/ots/2017/10/30/ministerul-sanatatii-impiedica-pe-cei-cu-mastocitoza-sa-primeasca-stimultentul-promis-de-dna-firea-17-17-32

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s